Programma
DP2019 ENGEL 1

Engel + Just

Engel + Just

zaterdag 7 maart 2020

zaterdag 7 maart 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Voorprogramma: 19:45, Hoofdprogramma: 22:00

Twintig jaar geleden maakte een piepjonge Engel zijn debuut op CD. Inmiddels heeft de rapper meer dan tien albums op zijn naam staan en onderscheidt hij zich moedwillig in de Nederlandse muziekscene met een geheel eigen sound, thematiek en bijzondere samenwerkingen. Zo heeft hij de afgelopen twee decennia gewerkt met o.a. Paul de Munnik, Def P, Tim Knol, Diggy Dex en Racoon-zanger Bart van der Weide. In 2020 viert Engel zijn 20-jarig jubileum en dat laat hij niet ongemerkt voorbij gaan. In een sfeervolle nieuwe show worden kleine akoestische liedjes afgewisseld met bombastische hiphoptracks. Tezamen met zijn band zet Engel een optreden neer waar de liefde voor muziek vanaf spat.

+ support: Just
Als helft van het duo Engel & Just mag Joost Adriaansens aka Just natuurlijk niet ontbreken tijdens deze jubileum tour. Na vier gezamenlijke albums brengt de rapper in 2020 zijn eerste solo album uit. Met zijn bijzonder openhartige schrijfstijl neemt Just de luisteraar mee en schuwt daarbij niet om ook de donkere periodes te belichten.  

+ support: DJ Native
Eind jaren ’90 legde Dj Native voor het eerst het vinyl op de draaitafel en was meteen verkocht. Hij verdiepte zich in de kunst van het turntablism (beter bekend als scratchen) en een paar jaar later beklom hij de bühne. Eerst in zijn eentje, maar niet veel later ook als dj van rapacts als Macronizm en Engel & Just. Nu, jaren later, heeft hij bijna alle grote zalen van Nederland vanaf het podium bestookt met zijn funky hiphop, breakbeats en strakke scratches. Weet dus wat je kunt verwachten!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Engel
  • Just
  • DJ Native
Billy place

Engel & Just - Mis je zo ft. Paul de Munnik

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma