Programma
Emotional Oranges

Emotional Oranges + Unusual Demont

Emotional Oranges + Unusual Demont

vrijdag 1 april 2022

vrijdag 1 april 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Emotional Oranges afkomstig uit het zonnige Los Angeles mixt pop en indie met soul en r&b. Het duo, wat zich sinds hun oprichting in 2017 hult in anonimiteit, bestaat uit twee vocalisten die elkaar leerden kennen door hun werk achter de schermen in de Amerikaanse muziekindustrie. Emotional Oranges bracht in 2019 debuutalbum The Juice: Vol. I uit; het album werd meteen enthousiast ontvangen door fans en critici, die het tweetal roemt om hun dromerige, lo-fi geluid, rokerige bassen en pakkende, meezingbare teksten. Later dat jaar volgde opvolger The Juice: Vol. 2 en een uitgebreide wereldtournee, waarmee de band onder andere te zien was in Bitterzoet. In 2021 bracht het duo hun derde album The Juicebox uit, vol samenwerkingen met grote namen als Vince Staples, Becky G, Biig Pigg en Chiiild. Op 1 april geeft Emotional Oranges in het kader van hun wereldwijde Sad Fruit tournee een concert in Paradiso Noord.

Voorprogramma: Unusual Demot

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Emotional Oranges

VIP pakketten

Er zijn voor het concert van Emotional Oranges een beperkt aantal VIP pakketten beschikbaar. De inhoud van een pakket is als volgt:

  • One ticket to the show
  • A chance to meet the artists (no photos allowed)
  • A limited signed version of The Juice Vol. 1 on vinyl

* Let op: de VIP pakketten worden verkocht op initiatief van de artiest en Paradiso is inhoudelijk niet betrokken bij het samenstellen van het VIP pakket en de uitvoering hiervan op de dag van het concert.

Emotional Oranges - West Coast Love

Emotional Oranges

West Coast Love

Emotional Oranges - Just Like You

Emotional Oranges

Just Like You (lyric video)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma