Programma
Ele web

Eleanor Friedberger

Eleanor Friedberger

Saturday 3 November 2018

Saturday 3 November 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Eleanor Friedberger zou je kunnen kennen van het duo The Fiery Furnaces, waarmee ze zes albums uitbracht begin jaren 2000. Inmiddels is Friedberger alweer toe aan haar vierde soloalbum getiteld 'Rebound'. De plaat volgt het wereldwijd bejubelde album 'New View' uit 2016 op. De Amerikaanse is een begenadigd liedjesschrijver en de melodieën zijn beeldschoon. Haar nieuwste werk bevat meer synthesizers en is meer sprankelend en bijna cinematografisch en door haar teksten schemert felle kritiek op het huidige politieke landschap in Amerika.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Eleanor Friedberger

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op zaterdag 3 november geeft Eleanor Friedberger een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Make Me A Song

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma