Programma
Eefje web

Eefje de Visser

Eefje de Visser

dinsdag 17 april 2018

dinsdag 17 april 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

Na de goede ontvangst van haar 3e plaat Nachtlicht in 2016 en 2 succesvolle clubtours met haar vaste band én een uitverkocht Carré, besluit Eefje sinds lange tijd weer alleen het podium op te kruipen. Dit keer laat ze zich zien als multi-instrumentalist en geeft ze een nieuwe invulling aan haar melancholische popliedjes. Voor het podiumbeeld werkte ze samen met de Londense videomaker/ontwerper Maxmana, verantwoordelijk voor de video van Scheef en winnaar van de Grand Prix Dutch Animation 2015. Eefje de Visser klinkt nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit. Op deze avond zal Eefje liedjes spelen uit haar hele repertoire, maar in de broeierige sfeer van Nachtlicht blijven en daarmee een ode brengen aan de nacht.

Omdat de twee shows in december 2017 in Bitterzoet razendsnel uitverkocht raakten, komt Eefje in april 2018 terug naar Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Eefje de Visser
Op dinsdag 17 april 2018 geeft Eefje de Visser een solo-optreden met prachtige visuals in Paradiso Noord in Amsterdam.

Wel

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma