Programma
Douwe Bob 15 februari Paradiso

Douwe Bob + Melle

Douwe Bob + Melle

Thursday 15 February 2024

Thursday 15 February 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Douwe Bob won in 2012 De Beste Singer-Songwriter van Nederland en is sindsdien niet meer uit de Nederlandse muzieklijsten weg te slaan. Na het rootsachtige, Americana album 'Born To Win Born To Lose' uit 2021 is er nu een popplaat verschenen in de vorm van 'This World Is Our Home'. De singer-songwriter kwam al vroeg in aanraking met zijn passie voor muziek. Vanaf zijn zesde speelde hij piano en op zijn veertiende kwam hier de gitaar bij. In 2016 representeert hij Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Slow Down' en brengt ook het album 'Fool Bar' uit. De Amsterdammer won verschillende prijzen, waaronder drie keer een Edison en viert op dit moment zijn 10-jarig jubileum. Douwe Bob is tevens te zien in De Beste Zangers en eind 2023 zal hij te zien zijn in een nieuwe documentaire.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Douwe Bob
Douwe Bob

Douwe Bob

This World Is Our Homes

Topnummers van Douwe Bob

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma