Programma
Dotan 1 credits Marc Haers website

Dotan + Lucy Rose

Dotan + Lucy Rose

Thursday 17 May 2018

Thursday 17 May 2018

In Paradiso

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is afgelast. De zanger deelde het onderstaande statement met ons:

Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren. Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht. Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik compleet trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten. Ik waardeer het enorm om te voelen hoe loyaal jullie wachten op nieuwe muziek en mij al jaren steunen. Ik beloof dat het het wachten absoluut waard zal zijn!
Liefs, Dotan

Kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster met daarin details over het retourneren van de kaarten.

Na het spelen van honderden huiskamerconcerten om zijn podiumangst te overwinnen, bracht Dotan in 2014 zijn langverwachte debuut ‘7 Layers’ uit. Direct groeide de singer-songwriter, met dank aan hitsingles als ‘Home’ en ‘Hungry’, uit tot een van de graagst geziene gasten op de Nederlandse en Europese podia, met als absolute climax het uitverkochte concert in Ziggo Dome eind 2015.

Daarna ging Dotan op tour in Noord-Amerika met de legendarische Ben Folds en hield hij zich veel bezig met een podium bieden aan talentvolle singer-songwriters bij zijn 7 Layers Sessions en Festival. Op muzikaal vlak trok Dotan zich terug in zijn woonkamer voor het opnemen van nieuwe muziek. Single ‘Bones’ laat de nieuwe, uitgeklede aanpak horen waarmee de artiest teruggaat naar de basis. In Paradiso speelt hij met zijn volledige band.

Voorprogramma: Lucy Rose

Bekijk evenement op Facebook
Maxresdefault 15 171024 101751
Maxresdefault 16 171024 101827

Bones

Maxresdefault 17 171024 101847

Let The River In

FAQ

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma