Programma
Donnie 2021

Donnie

Donnie

Wednesday 3 November 2021

Wednesday 3 November 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

De Fenomeen. Maradonnie. Leipie van het plein. Met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats veroverde de Amsterdamse rapper snel zijn plek aan de Nederlandse top. Zijn debuutalbum ‘Mannelogie’ werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases uit 2015. Met de daaropvolgende albums ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit.

Hier bleef het natuurlijk niet bij. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viral in 2018; wederom bewees Donnie dat hij een meester is in het creëren van hypes. In 2019 bracht hij zijn album ‘Door Het Licht’ uit, met tracks als ‘Barry Hayze’ en ‘Kwijt’. Ondertussen heeft hij aan dit rijtje nieuwe hits als ‘Geen Centen Maar Spullen’ en ‘Frans Duits’ toegevoegd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Donnie
Hqdefault 210615 141600

Donnie

Barry Hayze

Hqdefault 210615 141601

Donnie ft. Frans Bauer

Geen Centen, Maar Spullen

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma