Programma
Facebook

Donnie

Donnie

zaterdag 19 mei 2018

zaterdag 19 mei 2018

In Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

De mannelijke Marilyn Manroe, Minister van Designer, zelfgekroonde koning van het Leidseplein, Nederlandse Brad Pitt, oftewel Donnie, komt eindelijk weer een show doen in Amsterdam. En wat voor een show; de jonge Amsterdammer begon namelijk ooit als voorprogramma in de grote zaal van Paradiso voor de Jeugd van Tegenwoordig, maar doet het voor deze show allemaal zelf. 

Na een zo goed als uitverkochte tour door Nederland, gaat Donnie dan eindelijk de stap maken door zelf een show te doen in de grote zaal van Paradiso. Vooralsnog is dit zijn enige show tot het festivalseizoen en belooft groots uit te pakken. 

De rapper is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste in Nederland, met al twee albums uit, en een derde op komst. Het album dat waarschijnlijk "Minister van Designer" gaat heten verschijnt later dit jaar.

Bekijk evenement op Facebook
Maxresdefault 35 180117 123237

De Tuinslang

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma