Programma
HEADER PARADISO PINK BACKGROUND V3 1

Dondergrondse: Plug & Play

Dondergrondse: Plug & Play

Thursday 1 February 2018

Thursday 1 February 2018

In Paradiso

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 00:00

Gratis entree op vertoon van je collegekaart én Paradiso studentenpas
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Paradiso’s Weekly Indie Nights.

"Plug & Play" is een concept waarin niet de DJ maar het publiek de muziek bepaald d.m.v. hun favoriete goede of "foute" platen door te geven via hun smartphone. Dit is het feestje waar het publiek centraal staat, het enige feestje waar je in de dj-booth moet komen staan en waar we allemaal één zijn.

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht. Iedere donderdag een andere gastheer, iedere donderdag een verse line-up, en uw wekelijkse portie nieuwe muziek, feest en plezier. Kijk voor het laatste nieuws op de Dondergrondse Tumblr of op Facebook. 

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma