Programma
Django Django website

Django Django

Django Django

zaterdag 6 november 2021

zaterdag 6 november 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Django Django in Paradiso is helaas geannuleerd. Er komt geen vervangende datum. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie en ticket retourneermogelijkheden.

Django Django wordt al sinds het uitkomen van het titelloze debuut in 2012 gewaardeerd om hun speelse combinatie van melodieuze gitaarpop en elektronica. Na het succes van de plaat met daarop instant-hits als ‘Default’ en ‘Waveforms’ maakt de Britse psychedelische popband ook met de twee opvolgers indruk. Het in februari 2021 uitgekomen vierde album ‘Glowing in the Dark’ wordt wederom goed onthaald, afgeleid aan de lovende recensies van onder meer Uncut, Mojo, DIY Magazine en de Volkskrant. Django Django bewijst maar weer dat ze het schrijven van vindingrijke en dansbare popnummers nog lang niet zijn verleerd. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Django Django
Hqdefault 210420 121312

Django Django

Default

Hqdefault 210420 121312 1

Django Django

Spirals

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma