Programma
Dieter van der Westen bandphoto by Paulus Aarts high res

Dieter van der Westen

Dieter van der Westen

zondag 15 april 2018

zondag 15 april 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:00

Soms breekbaar, soms rauw en groovy, maar altijd rechtstreeks uit het hart. De Nederlandse Americana en indiefolk artiest Dieter van der Westen maakt muziek met simpele herkenbare melodieën en metaforische deels autobiografische teksten. Combineer dit met authentiek vakmanschap en je hebt Old Oak Tree, Van der Westen’s tweede album. Muziekblad Heaven gaf het album een 7.5 en schreef er het volgende over: "Het zal duidelijk zijn dat van der Westen 2017 inzet met een Nederlandse Americanaplaat die dit jaar nog maar overtroffen moet worden."

Live speelt Van der Westen zowel verstilde, voor theater geschikte luisterliedjes als groovende Americana die menig festivalganger in beweging kunnen zetten. In Nederland werkte Dieter met bekende artiesten als Thé Lau, Blof, Paul de Leeuw, Frank Boeijen, Ali B, Eric Vloeimans, Gerard van Maasakkers, Astrid Nijgh en het Grammy Award winnende Metropole Orkest.

Voor 2018 staat een nieuw album op de planning, niet als solo artiest, maar met de volledige band waar Van der Westen dit jaar mee speelt in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Dieter van der Westen

Van het Sugar Mountain Blog:

Old Oak Tree

Old Oak Tree

Jesse James

Jesse James

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma