Programma
Press Shot 1 1

Delivery

Wednesday 7 August

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Ticket € 14,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. Hiermee kun je voor 40 euro een kalenderjaar naar geselecteerde concerten in Amsterdam. Deze is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Aanmelden gaat via de link onderaan deze pagina.

Australisch vijftal Delivery laat driftige postpunk samensmelten met urgente garagerock. De band werd opgericht tijdens de lockdown door Rebecca Allan en James Lynch, en maakte hun debuut in 2021 met hun EP 'Yes We Do', waarop een jaar later hun album 'Forever Giving Handshakes' volgde. Het album ontving een lovende recensie van NME en werd geprezen als één van de beste lokale punkalbums van het jaar. Een verrassing is het echter niet, want de bandleden van Delivery spelen in een opvallend scala aan andere bands, zoals Gutter Girls, Blonde Revolver, Soursob, The Vacant Smiles en House Deposit. Met afwisselende zang, zoemende synthesizers en scherpe gitaarlijnen vindt Delivery een balans die resulteert in een rusteloze punkuitbarsting. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  Delivery

  Delivery

  Lifetimer

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Gratis met Indiestadpas 2024

  Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

  Meld je aan voor dit concert
  Gratis met de Indiestadpas 2023

  Delivery op Spotify

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma