Programma
Dehd 1600x1200

Dehd + Desert Liminal

Saturday 6 July

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. Hiermee kun je voor 40 euro een kalenderjaar naar geselecteerde concerten in Amsterdam. Deze is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Aanmelden gaat via de link onderaan deze pagina.

Dehd is een driekoppige indierockband uit Chicago, bestaande uit Emily Kempf (bas, zang), Jason Balla (gitaar, zang) en Eric McGrady (drums). Ze brachten in 2016 hun zelfgetitelde debuutalbum uit, gevolgd door de EP 'Fire of Love'. Ook het album 'Water' werd goed ontvangen en opgevolgd door een Europese tour met Twin Peaks. 'Flower of Devotion' werd geprezen door Pitchfork, en in 2022 kwam hun laatste plaat 'Blue Skies' uit. Inmiddels heeft Dehd hun vijfde studioalbum 'Poetry' aangekondigd, dat op 10 mei uitkomt via Fat Possum Records. De eerste single 'Mood Ring' gaat vergezeld van een videoclip, die onlangs is verschenen.

Support: Desert Liminal

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Dehd
  • Desert Liminal
Dehd

Dehd

Mood Ring

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

GRATIS MET INDIESTADPAS

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma