Programma
Deen Burbigo web

Deen Burbigo

Deen Burbigo

zaterdag 3 september 2022

zaterdag 3 september 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit programma is uitgesteld. We werken samen met de artiest aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers worden hier per e-mail over geïnformeerd zodra er meer details bekend zijn.

Deen Burbigo's carrière begon eind jaren '00 in Parijs, waar hij werd geboekt voor de Franse rapcompetitie 'Rap Contenders' en zich een paar jaar later bij muziekcollectief 'L'Entourage' voegde. Het is rond diezelfde tijd dat hij een breder publiek begon aan te trekken met zijn eerste twee EP's 'Inception' en 'Fin d'après-minuit', en 'Jeunes Entrepreneurs', het album waarmee L'Entourage in 2014 doorbrak.

Zijn carrière bereikte een keerpunt in 2017 met de release van zijn debuutalbum 'Grand Cru', dat in Frankrijk goud werd gecertificeerd. Het bevat gastoptredens van enkele leden uit L'Entourage als Nekfeu en Eff Gee, maar ook van andere bekende Franse namen als Caballero, Jok'Air en Nemir. Zijn meest recente project is 'OG SAN', een EP waarop Deen Burbigo's woordspelingen scherper zijn dan ooit en worden ondersteund door een moderne productiestijl.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Deen Burbigo
Hqdefault 220613 105518

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma