Programma
Dadi freyr web

Daði Freyr - im doing a tour PART 2 + Blusher

Daði Freyr - im doing a tour PART 2 + Blusher

maandag 11 december 2023

maandag 11 december 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, waarvoor je je hier kunt registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer gaan? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Daði Freyr werd geboren in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Na een muziekopleiding te hebben voltooid in Berlijn, richtte hij in 2017 de band Gagnamagnið op. Hun vrolijke synthpoptrack ‘Think About Things’ werd in 2020 de officiële IJslandse inzending voor het Eurovisie Songfestival én bleek (inclusief bijbehorend dansje) een grote internethit tijdens de lockdown. Vanwege diezelfde lockdown kon die editie van het Songfestival geen doorgang vinden, maar gelukkig bleef Daði niet met lege handen achter: in 2021 mocht hij opnieuw IJsland vertegenwoordigen en eindigde hij als vierde.

Een aantal jaar later blijkt de no-nonsense feelgood electropop-act gelukkig geen eendagsvlieg: met meer dan 200 miljoen streams, een grote Europese tour en een drieluik aan nieuwe releases op de planken (waarvan 1/3 in maart verscheen) is het meer dan duidelijk dat hij nog maar net begonnen is.

Het Australische trio Blusher zal het voorprogramma verzorgen. Met ongefilterde teksten, dromerige synthesizers en stevige basslines, landt het Blusher-geluid ergens tussen late eenzame nachten en de dansvloer om 02.00 uur 's nachts.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Daði Freyr
  • Blusher
Daði Freyr - Thank You

Daði Freyr - Thank You

Official Lyric Video

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma