Programma
Crumb Press Main 4 Credit Third Pupil min

Crumb + Beatrice Melissa

Crumb + Beatrice Melissa

donderdag 17 maart 2022

donderdag 17 maart 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit concert is wegens succes verplaatst van Bitterzoet naar Tolhuistuin. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Alle ticketkopers ontvangen een e-mail van ons met verdere informatie.

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

Crumb is de samenwerking van vier vrienden uit Brooklyn. Nog niet zo lang geleden, in 2019, verscheen debuutalbum 'Jinx', waarmee ze een interessante mix van psych-rock en jazz de wereld in brachten. De nummers worden gekenmerkt door zangeres Lila Ramani, die haar aangename stemgeluid als finishing touch op de nummers aanbrengt. Met opvolger 'Ice Melt' wordt daarop verder geborduurd, hun dromerige trips worden geperfectioneerd zonder daarin aan verleidelijkheid af te doen. 

Voorprogramma: Beatrice Melissa

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Crumb
  • Beatrice Melissa
Op 17 maart 2022 geeft dromerige psych-rockband Crumb een optreden in Tolhuistuin, Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Crumb

BNR

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma