Programma
Conjunto Papa Upa live 2 by Jordi Wallenburg web

Conjunto Papa Upa, Tabanka

Conjunto Papa Upa, Tabanka

Friday 26 November 2021

Friday 26 November 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:30, Voorprogramma: 20:00, Hoofdprogramma: 22:30

Het Amsterdamse Conjunto Papa Upa creëert een geheel eigen geluid: gruizig, stuwende, psychedelische dance die doorspekt is van salsa, afro-latin en Caribische ritmes. Het lo-fi gitaargeluid, de psychedelische orgeltjes, de vervormde vocalen en de manier van uitversterken doen qua gevoel sterk denken aan de experimentele jaren zeventig. Het resultaat lijkt een soort rauwe latin surf-garage die niet alleen refereert aan cumbia en salsa, maar ook aan Angolese en andere Afrikaanse muziek.

Support: Tabanka
Tabanka is een jonge Kaapverdiaanse band uit Rotterdam. Samen brengen ze een frisse en nieuwe interpretatie van de funaná, een upbeat en swingende muziekstijl afkomstig van het Kaapverdiaanse eiland Santiago.

Dit concert is een Ticket to the Tropics special. Pashouders ontvangen per mail bericht over hoe ze hun vrijkaart kunnen bestellen. Ook is er een beperkt aantal reguliere tickets verkrijgbaar.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Conjunto Papa Upa
  • Tabanka

Ticket to the Tropics-pas 2020

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020.

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 10 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2020. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Vanwege corona is de pas geldig t/m 31 december 2021.

Hqdefault 210316 214356

Conjunto Papa Upa

Apriétalo

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma