Programma
Clouseau 30

Clouseau + Metejoor

Clouseau + Metejoor

donderdag 12 april 2018

donderdag 12 april 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dat de populariteit van Clouseau, na ruim 30 jaar, nog steeds onverminderd groot is blijkt uit het feit dat het duo binnen no-time hun ‘Clouseau30’-tour door Nederland en België uitverkocht. Daar komt nu ook een extra show in Paradiso op donderdag 12 april. Bijzonder aan deze show is dat deze, in tegenstelling tot de shows in de theaters, staande shows zijn waarbij de band als vanouds haar hits volledig versterkt en met volledige band gaat spelen. 

De grote doorbraak van Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, vindt plaats in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en “Clouseaumania” is een feit. Sindsdien bleef Clouseau keihard aan de weg timmeren, met als gevolg meer dan 120 optredens in het Antwerpse Sportpaleis, twaalf Nederlandstalige topplaten en een haast eindeloze stroom hits. 

In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren steevast uitverkocht. Met name de nummers ‘Daar Gaat Ze’, ‘Domino’ en ‘Passie’ zijn nog regelmatig op de radio te horen en staan al tijden in de Radio 2 Top 2000. In totaal scoorden ze maar liefst acht top 15-singles in Nederland en verkochten ze ruim 3,1 miljoen singles en albums wereldwijd.

Voorprogramma: Metejoor
Metejoor, een nieuw, Vlaams talent in de Nederlandstalige muziek. Deze 27 jarige Joris Van Rossem werd door de pianist van Clouseau, Hans Francken opgemerkt in zijn studio, nadat hij door zijn zus Lisa achter de microfoon werd gezet. In mei 2017 start zijn muzikale verhaal met de eerste single “Ik hou van jou” waarmee hij de top 10 van de Vlaamse hitparade haalt en een nominatie voor Radio 2 Zomerhit in de wacht sleept. De afgelopen maanden heeft hij gewerkt en geschreven aan songs die hij nu met zijn aanstekelijke enthousiasme aan het publiek wil laten horen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Clouseau
  • Metejoor
Clouseau Youtube Image 1

Daar gaat ze (1990)

Clouseau Youtube Image 2

Domino

Metejoor Youtube Image 1

Metejoor - Ik hou van jou ft. Daniel Lopez

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma