Programma
Buck Meek

Buck Meek + Twain

Buck Meek + Twain

zaterdag 22 januari 2022

zaterdag 22 januari 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Buck Meek op 22 januari 2022 is vanwege de huidige coronamaatregelen afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

  • Programma half zittend, half staand

Buck Meek is ook wel bekend als de gitarist van folkrockband Big Thief. In 2018 kwam zijn zelfgetitelde album uit, een prachtig solodebuut dat werd opgenomen met Phil Weinrobe (Really Big Pinecone, Ceramic Dog, Nick Murphy) en Andrew Sarlo (Big Thief, Nick Hakim). Op de nieuwe plaat 'Two Saviours' spint Meek zijn outlaw-ballads en alledaagse sprookjes tot hedendaagse Amerikaanse countrymuziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Buck Meek
Op 22 januari 2022 geeft zanger en gitarist Buck Meek een optreden in de Tuinzaal in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Buck Meek

Candle

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma