Programma
Bokkers 180305 080016

Bökkers

Bökkers

Saturday 29 December 2018

Saturday 29 December 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het kan hard gaan met een band. Wat ruim zeven jaar geleden begon als een coverband van de boerenrockband Normaal, is nu uitgegroeid tot een compleet op zichzelf staande rockmachine met vijf studioalbums, een liveplaat, een eigen festival dat al vier jaar stijf uitverkocht is en een liveshow die iedere zaal, dorpsfeest en festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, Concert at Sea en Dauwpop omver blaast. 

Optreden in Paradiso begint ook een mooie traditie te worden. Na drie keer een volle kleine zaal, verkochten de Sallanders afgelopen december de grote zaal van Paradiso uit. Dat beviel de band én het publiek zo goed, dat dit feest in 2018 alles behalve dunnetjes opnieuw gevierd gaat worden.

Afterparty in de kelder met Ruige Rita's
Als Bökkers de grote zaal dampend en onder het bier heeft achtergelaten, knallen de Ruige Rita's in de kelder van Paradiso door met een grote bak nineties & zeroes rock. Gewapend met saxofoon, microfoon en aanstootgevende dansjes, maken de Ruige Rita’s van elk optreden een grote show. Ruige Rock ’n Roze! 

Ook kaarten te koop in Heino
Bij de fanshop van Bökkers (De Smulbaai) in hun thuishaven Heino zijn fysieke kaarten en lidmaatschappen te koop. Meer informatie over de fanshop en hoe je er moet komen, vind je op de website van De Smulbaai.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bökkers

Busvervoer vanuit Overijssel en Gelderland

Dit jaar verzorgt Havi Travel busreizen vanuit Overijssel en Gelderland naar Paradiso. Een retourtje met opstapplaats naar keuze kost 28 euro en is te bestellen via de website van Havi Travel. Ook is er de mogelijkheid om de combi Busreis + Entree + Paradiso Lidmaatschap te boeken. Hiervoor betaal je 47 euro. 

De volgende opstapplaatsen zijn beschikbaar: Groenlo, Lichtenvoorde, Doetinchem, Zevenaar, Arnhem, Ede, Enschede, Hengelo, Delden, Goor, Markelo, Oldenzaal, Almelo, Holten, Deventer, Apeldoorn. Let op: Havi Travel biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname.

Op zaterdag 29 december 2018 geeft boerenrockband Bökkers een optreden in de grote zaal van Paradiso in Amsterdam.

Marmor Stein und Eisenbricht (live in Paradiso)

Op zaterdag 29 december 2018 geeft boerenrockband Bökkers een optreden in de grote zaal van Paradiso in Amsterdam.

Svetlana

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma