Programma
Bnnyhunna web

Bnnyhunna

Bnnyhunna

zondag 10 oktober 2021

zondag 10 oktober 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen

Geboren in Amsterdam-Zuid Oost met een Ghanese achtergrond, kwam Bnnyhunna er al snel achter dat het leven niet altijd even makkelijk voor hem ging worden. Hierin vond de producer en multi-instrumentalist steun bij zijn gelijken en haalde hij kracht uit alles wat hem inspireerde, waaronder muziek. In de kerk leert hij verschillende instrumenten te bespelen, zoals piano, gitaar en drums. Zijn toewijding en passie voor muziek resulteerde er uiteindelijk in dat hij nummers produceerde voor artiesten als Gaidaa, Hare Squead en toerde als bandlid voor Rimon en Yung Nnelg. Na talloze verbazingwekkende muzikale avonturen jeuken zijn handen om zijn eigen boodschap te delen, wat resulteert in zijn onorthodoxe debuutproject 'Sintha'. Met dit project wil Bnnyhunna nieuwe perspectieven brengen in de hedendaagse status quo om de 'gewone' ervaring van het luisteren naar muziek te verbeteren. Door middel van verschillende kunstvormen zoals fotografie, videografie en poëzie en beïnvloed door genres als jazz, soul, afro en hip hop wil Bnny alle zintuigen van zijn publiek prikkelen. Op 10 oktober staat hij met dit project in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Bnnyhunna
Billy place

Bnnyhunna

Sorry not sorry (LIVE)

Bnnyhunna

Bnnyhunna

Feelings Mutual? (feat. Jarreau Vandal)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma