Programma
Blof

BLØF

BLØF

donderdag 9 december 2021

donderdag 9 december 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kunnen de drie geplande concerten van BLØF op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 december 2021 in Paradiso helaas geen doorgang vinden. We zijn samen met de band hard op zoek geweest naar een nieuwe datum voor de drie shows. Vanwege de zeer volle agenda's van zowel de band als van Paradiso spijt het ons zeer je te moeten melden dat dit niet is gelukt. De drie concerten zijn om deze reden definitief afgelast. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Traditiegetrouw staat de Zeeuwse vierkoppige Nederlandstalige poprockband BLØF in december in Paradiso. Sinds hun oprichting midden jaren '90 bestormt de band onder leiding van zanger Paskal Jakobsen de Nederlandse hitlijsten, het poppodiumcircuit en de festivalweides, onder andere op hun eigen Concert at Sea. BLØF maakt ijzersterke Nederlandse pop, indie en rock, vol gevoel en emotie. De band zit inmiddels 30 jaar in het vak, maar weet met de release van ieder album zichzelf opnieuw uit te vinden en blijft hierdoor al jaren actueel. Zo ook in 2021; BLØF bracht dit jaar het nummer 'Horizon' uit en scoorde hiermee de veertigste Top 40-hit uit hun carrière. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • BLØF
BLØF - Horizon

BLØF

Horizon

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma