Programma
Blaudzun 2021 04 Andreas Terlaak scaled 28062021

Blaudzun

Blaudzun

Wednesday 16 February 2022

Wednesday 16 February 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Blaudzun is verplaatst naar zaterdag 14 mei 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De muziek van Blaudzun laat zich al meer dan tien jaar kenmerken door veelzijdige melodieën en een intrigerend indiepopgeluid, met de nadruk op zijn onmiskenbare stem. Sinds de release van ‘Seadrift Soundmachine’ in 2010, hebben de Nederlandse zanger en componist en zijn zeskoppige band grote indruk gemaakt met liveshows in clubs en festivals door heel Europa. De release van ‘Heavy Flowers’ (2012) behaalde de gouden status in Nederland en werd gevolgd door twee jaar van uitverkochte clubtours in zowel Nederland, België als Duitsland; ook ‘Promises of No Man’s Land’ bereikte hoogtepunten na het verschijnen in 2014. Na een periode van relatieve stilte maakte Blaudzun onlangs indruk op radio en tv met zijn nieuwe single ‘REAL HERO’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Blaudzun
Op donderdag 14 april 2022 geeft Blaudzun een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Blaudzun

Real Hero

Op donderdag 14 april 2022 geeft Blaudzun een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Blaudzun

Promises Of No Man's Land

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma