Programma
Better Oblivion Community Center

Better Oblivion Community Center + Christian Lee

Better Oblivion Community Center + Christian Lee

Tuesday 7 May 2019

Tuesday 7 May 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

Er is veel over gespeculeerd en de geruchten blijken waarheid: Phoebe Bridgers en Conor Oberst (Bright Eyes) vormen samen het ultieme folkrock duo Better Oblivion Community Center. Begin 2019 verscheen hun eerste gezamenlijke album. Het duo lijkt muzikaal gezien voor elkaar gemaakt: Met charmante melodieën, zorgvuldige harmonieën en bijtende teksten laten Phoebe Bridgers en Conor Oberst zien waarom ze tot de meest invloedrijke songwriters van dit moment behoren.

Phoebe Bridgers is een jonge zangeres uit Los Angeles. Haar debuutalbum 'Stranger in the Alps' is wereldwijd lovend ontvangen. Conor Oberst is bekend van indiegroep 'Bright Eyes', maar ook solo en als lid van o.a. de supergroep Monsters of Folk en The Mystic Valley Band behaalt hij de nodige successen. Hij wordt vaak genoemd als één van de kopstukken van de alternatieve popmuziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Better Oblivion Community Center
  • Christian Lee Hutson

Better Oblivion Community Center

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma