Programma
Band studio3

Beach Bunny + Field Medic

Beach Bunny + Field Medic

woensdag 21 april 2021

woensdag 21 april 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:15, Hoofdprogramma: 20:00

NL: Dit programma is verplaatst naar donderdag 17 februari 2022. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

ENG: This is program has been postponed to Thursday, February 17th 2022. All bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

-

Afgelopen jaar verscheen debuut 'Honeymoon' van Amerikaanse indiepopband Beach Bunny, welke kon rekenen op lovende kritieken van onder andere Pitchfork, die frontvrouw Lili Trifilio prezen om haar aanleg voor het schrijven over verdriet en onzekerheid met de weemoedige, openhartige eerlijkheid van powerpop. Luister maar eens naar nummers als 'Dream Boy' en 'Ms. California' en dan is meteen duidelijk dat die lof meer dan terecht is.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Beach Bunny
  • Field Medic
Op 21 april 2021 geeft Amerikaanse indiepopband Beach Bunny een optreden in Paradiso. TIckets zijn hier verkrijgbaar.
Op 21 april 2021 geeft Amerikaanse indiepopband Beach Bunny een optreden in Paradiso. TIckets zijn hier verkrijgbaar.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma