Programma
B ARTWORK SCAN 27 1

beabadoobee

woensdag 27 november

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 41,40

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Dit concert is uitverkocht. Beabadoobee geeft op maandag 25 november een extra concert in Paradiso. 

De Filipijnse Bea Kristi verhuist op driejarige leeftijd met haar ouders naar Londen. Het is meteen duidelijk dat muziek iets is waar de jonge Bea een passie voor heeft. In haar tienerjaren passeren voornamelijk pop, rock en indie de revue, waarbij Karen O, Yeah Yeah Yeahs en Alex G favoriet zijn. In 2017 brengt Kristi onder artiestennaam beabadoobee 'Coffee' uit op YouTube. Met dit aanstekelijke slaapkamerpopnummer heeft ze meteen een virale hit én een platencontract te pakken, waarna ze zich al gauw wist te ontpoppen tot een Brits indie icoon. Met miljoenen streams, uitverkochte tours, en optredens met onder andere Taylor Swift en The 1975, gaat het beabadoobee voor de wind. In augustus staat haar nieuwe album 'This Is How Tomorrow Moves' gepland. De nieuwe singles 'Take A Bite' en 'Coming Home' geven er alvast een voorproefje van.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • beabadoobee
beabadoobee

beabadoobee

Take A Bite

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

beabadoobee op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma