Programma
Bazart 2021 1 Kemizz 1

Bazart + Guusje

Bazart + Guusje

vrijdag 8 oktober 2021

vrijdag 8 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

De Antwerpse elektronische indiepopband Bazart bestaat uit Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons en brak in 2014 door met het nummer ‘Goud’. De daaropvolgende debuutplaat ‘Echo’ uit 2016 werd een groot succes en sindsdien scoort de band met nummers als ‘Grip (Omarm Me)’ en ‘Onder Ons’ met Eefje de Visser. Bazart staat bekend om hun dansbare elektronische geluid, poëtische Nederlandstalige teksten en stijlvolle esthetische visie, die naast hun muziek ook terugkomt in hun video’s, foto’s en albumartwork. In oktober komt het drietal na drie jaar afwezigheid terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso. Mét een nieuw album op zak, want op vrijdag 4 juni verschijnt Bazart's nieuwe plaat 'Onderweg'.

Support act: Guusje

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bazart
Bazart - Grip (Omarm Me)

Bazart

Grip

Bazart - Anders

Bazart

Anders

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma