Programma
Bare Jams LR

Bare Jams

Bare Jams

vrijdag 3 juli 2020

vrijdag 3 juli 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Nederlands:
Het concert van Bare Jams op 3 juli 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 16 december 2020. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Bare Jams concert on July 3 2020 is postponed to December 16 2020. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

=======

Bare Jams uit Engeland ontstond in 2011 toen twee bevriende straatmuzikanten besloten samen te gaan spelen. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een zeskoppige formatie die zelfgeschreven muziek uitbrengt, vrijwel constant over de wereld toert en op festivals als Glastonbury, MadNes en Surfana heeft gespeeld. De muziek van Bare Jams klinkt als een vrolijke mix van genres als reggae, dub, soul en pop, geïnspireerd door bands als Will and the People en La Pegatina. Voor 2020 staat Bare Jams' langverwachte debuutalbum op de planning én doet de band op 16 december Paradiso aan. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Bare Jams
Bare Jams - Ebbs & Flows

Bare Jams

Ebbs & Flows

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma