Programma
BALOJI NEW

Baloji

Baloji

vrijdag 7 december 2018

vrijdag 7 december 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 02:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Baloji is verplaatst van 7 december 2018 naar 20 januari 2019. Baloji: "Due to availability problems, BALOJI’s show previously planned on December 7 will be postponed to January 20, 2019. We apologize for the inconvenience." Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen geretourneerd worden bij Ticketmaster tot en met 19 januari 2019. Voor meer informatie zie http://paradi.so/Ticketinfo

Baloji, wat ‘man van de occulte wetenschap’ betekent in het Swahili, is een in Congo geboren en in België opgegroeide muzikant, dichter en filmregisseur (hij regisseert al zijn eigen video clips). Met een mix van swingende afro beats, Franstalige hiphop en zeer dansbare futuristische funk maakt hij bezwerende en eigengereide muziek. Eerder dit jaar verscheen zijn derde album ‘137 Avenue Kaniama’, vernoemd naar de straat in zijn geboorteplaats Lubumbashi, bij het Bella Union label (bekend van John Grant, Fleet Foxes en Beach House). Op dat album hoor je de inspiratie uit het muzikale erfgoed van de jaren zeventig goed terug; het decennium waarin Afro-Amerikaanse artiesten en Afrikaanse muziek elkaar wederzijds beïnvloedden. Met het bijbehorende boek ‘137 Avenue Kaniama’ geeft Baloji zijn allesomvattende kijk op het huidige tijdsgewricht en waar het in de maatschappij mis gaat. Een geëngageerde kunstenaar dus, die soms predikt, maar vooral het publiek alsmaar wilder doet dansen.

Na afloop draaien Ticket to the Tropics dj's fijne tropische plaatjes. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

    Baloji - Peau de Chagrin / Bleu de Nuit (With Subtitles)

    Baloji - Peau de Chagrin / Bleu de Nuit (With Subtitles)

    Baloji - Peau de Chagrin / Bleu de Nuit (With Subtitles)

    Baloji - L'hiver Indien (With Subtitles)

    Baloji - L'hiver Indien (With Subtitles)

    Baloji - L'hiver Indien (With Subtitles)

    Ticket to the Tropics-pas 2018

    Dit programma is gratis toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2018. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2018. Voor sommige programma's zijn een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma