Programma
Balming Tiger Press Shot 4 Photo Credit Dasom Hahn

Balming Tiger

Balming Tiger

donderdag 7 mei 2020

donderdag 7 mei 2020

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Het concert van Balming Tiger in Cinetol op 7 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 11 november. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Balming Tiger concert at Cinetol on May 7 is postponed to November 11. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

=============

Balming Tiger is een creatieve hiphopgroep uit Zuid-Korea en dankt haar naam aan de welbekende Aziatische zalf met tijgerbalsem. Het collectief claimt met trots de zelfbenoemde titel ‘alternatieve k-popband’, met als doel een wereldwijde impact te creëren. Bij de productie van het album 'Sobrighttttttttt' koos Balming Tiger ervoor om muziek vanuit een veelzijdig standpunt te benaderen in plaats van vanuit een vast genre. De samensmelting van K-pop, psychedelische r&b, rap en experimentele beats lieten ze eerder ook al horen op hun eerste mixtape 'Balming Tiger vol.1: 虎 媄 304'. Balming Tiger is erop uit de stem van een nieuwe generatie te vertegenwoordigen en de Aziatische cultuur dichterbij de westerse cultuur te brengen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Balming Tiger
Hqdefault 200128 141549

Balming Tiger - Kolo Kolo

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma