Programma
Badkid

Bakar

Bakar

Monday 29 April 2019

Monday 29 April 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Bakar gooit alle genres overboord met zijn verfrissende combinatie van indie-rock, dance-punk en hiphop. Met zijn diverse geluid tart de artiest uit Londen alle conventies. Bakar noemt Madlib, Foals en Red Hot Chili Peppers als zijn grootste inspiratiebronnen, maar ook Bloc Party, Gang of Four en King Krule zijn terug te horen in zijn muziek.

Bakar is geboren en getogen in de Londonse wijk Camden, bakermat van de punk. Trouw aan zijn roots keert hij met zijn muziek terug naar de begindagen van de rock. Bakar vermijdt zoveel mogelijk social media, heeft geen telefoon en maakt naam en faam op een klassieke manier: Veel optreden en muziek uitbrengen. Zijn debuut 'BADKID' leverde hem al fans op zoals Elton John en Skepta, in Amsterdam maakte Bakar afgelopen zomer een onuitwisbare indruk tijdens zijn show op het Appelsap Festival.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Bakar
Hqdefault 190305 164158

Big Dreams

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma