Programma
Ares mb

Ares

vrijdag 27 september

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 28,20

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Ares is een veelzijdige artiest en kunstenaar die bekend staat om zijn eigenzinnige muziek en unieke stijl. Geboren en getogen in Oosterhout, heeft deze rapper, producer en zanger al op jonge leeftijd de spotlights weten te bereiken.

De muziek van Ares neemt de luisteraar mee op een reis door persoonlijke en diepgaande thema's. Hij verkent onderwerpen als het vinden van rust in het hoofd en de ziel, het omarmen van complexiteit en het zoeken naar evenwicht tussen tegenstrijdige aspecten van de persoonlijkheid. Zijn muziek heeft vaak een sterke hiphop basis maar bevat ook invloeden van soul, jazz en synthesizers. Voor zijn laatste album 'PHANTOM' vond hij naar eigen zeggen een compleet nieuw genre uit genaamd Fantasy-Trap. Met zeven studioalbums, verschillende EP's en singles heeft Ares een indrukwekkend discografie opgebouwd, waarbij hij sinds 2018 zijn muziek uitbrengt onder zijn eigen label, 162 Records. 

Met zijn unieke stijl, oprechte teksten en meeslepende muziek blijft Ares een intrigerende en invloedrijke artiest binnen de Nederlandse muziekscene.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ares
Ares

Ares

Eerste klas

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma