Programma
Anika

Anika

Anika

vrijdag 3 december 2021

vrijdag 3 december 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Het concert van Anika op 3 december 2021 is verplaatst naar 21 april 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen

Het was meer dan tien jaar stil rond de Brits-Duitse muzikante Anika, maar op het nieuwe album 'Change' weet ze de wereld weer wakker te schudden met haar bezwerende muziek. Het is 11 jaar geleden sinds de release van haar laatste soloalbum, de cultfavoriet 'Anika' uit 2010. Over 'Change' zegt Anika zelf: "Dit album stond al een tijdje op de planning en de omstandigheden waren uiteindelijk heel anders dan verwacht. Dit kleurde het album behoorlijk. De teksten zijn allemaal spontaan, ter plekke geschreven. Het is een braaksel van emoties, angsten, empowerment en van gedachten als: 'Hoe kan dit doorgaan?' en 'Hoe kunnen we verder?'"

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Anika
Hqdefault 211014 101441

Anika

Change

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma