Programma
MAIN Andy Shauf by Angela Lewis low

Andy Shauf + Lonny

Andy Shauf + Lonny

dinsdag 23 mei 2023

dinsdag 23 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Andy Shauf is een getalenteerde muzikant en verhalenverteller. Dit laat hij al in 2015 blijken met zijn succesvolle en albumloze single 'Jenny Come Home'. Tijdens het begin van coronapandemie heeft de Canadese singer-songwriter goed gebruik gemaakt van de tijd die hij alleen moest spenderen. In plaats van te gaan touren aan de hand van zijn album 'The Neon Skyline', is hij zijn volgende project ingedoken, genaamd 'Wilds'. Inmiddels is er meer nieuw werk op komst, in 2023 verschijnt 'Norm'. Hiervoor heeft Shauf bijna elk geluid zelf geproduceerd in zijn garage.

Support: Lonny
Onder de noemer “Lonny” maakt de 28-jarige Francoise Louise Lhermitte naar eigen zeggen “not-so-sad love songs”. Verpakt in een atmosferisch folk-jasje, spontane oprechtheid en een tijdloze puurheid doen de songs dikwijls denken aan het kruisgebied tussen artiesten als Joan Baez, Barbara, Joni Mitchell, Leonard Cohen en Patti Smith.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Andy Shauf
  • Lonny
Op  dinsdag 23 mei 2023 geeft Andy Shauf een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Andy Shauf

Wasted On You

Op  dinsdag 23 mei 2023 geeft Andy Shauf een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Andy Shauf

Jenny Come Home

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma