Programma
Amythyst Kiah 2020 photo credit Sandlin Gaither 1

Amythyst Kiah

Amythyst Kiah

dinsdag 18 januari 2022

dinsdag 18 januari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Amythyst Kiah is verplaatst naar woensdag 17 augustus 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en Americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl.

Op haar debuut 'Wary + Strange' weet Amythyst Kiah twee verschillende werelden samen te brengen: op verfijnde wijze ontmoeten alt-rock en roots/old-time muziek elkaar in haar muziek. Rolling Stone beschreef haar als "één van Americana's grote up-and-coming geheimen". De singer-songwriter met haar bijzonder krachtige stemgeluid is tevens onderdeel van de band Our Native Daughters, een all-women-of-color supergroep. Hiervoor pende Kiah onder andere het nummer 'Black Myself', welke werd genomineerd voor een Grammy Award. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Amythyst Kiah
Hqdefault 211005 084644

Amythyst Kiah

Black Myself

Hqdefault 211005 084645

Amythyst Kiah

Hangover Blues (Live)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma