Programma
Amsterdam Soul Weekender Theo Parrish

Amsterdam Soul Weekender: Theo Parrish, KC the Funkaholic, Sadar Bahar

Amsterdam Soul Weekender: Theo Parrish, KC the Funkaholic, Sadar Bahar

Saturday 2 February 2019

Saturday 2 February 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 06:00, Hoofdprogramma: 23:30

Early bird €17,50 (tot 30 nov)
Regular €19,50
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Line-up:

Theo Parrish
Sadar Bahar (Soul in the Hole - Chicago
KC the Funkaholic
Tenzers

Op zaterdag 2 februari presenteert Summer Dance Forever de tweede editie van Amsterdam Soul Weekender, dé clubnacht gefocust op soulvolle, elektronische dansmuziek. Dit keer zal niemand minder dan Theo Parrish het podium betreden, een van de meest veelzijdige en gerespecteerde dj's die er is. De in Chicago getogen en Detroit gebaseerde dj/producer heeft met zijn unieke en soms rauwe sound altijd op de troepen vooruit gelopen. Zijn sets beslaan een brede waaier aan muziek en zijn dan ook legendarisch. Je weet nooit precies wat Theo Parrish je zal brengen, maar je weet zeker dat het altijd precies raak is.

Met Amsterdam Soul Weekender wordt een brug geslagen tussen soulvolle dansmuziek stromingen, veelal met een achtergrond in de ‘zwarte’ cultuur. Stromingen als house, disco, boogie funk, broken beat, hiphop en afro worden gepresenteerd door artiesten die binnen hun sound toonaangevend zijn en veelal pionierswerk hebben verricht. Deze pioniers weten als geen ander uit te dragen dat hun specifieke geluid is ontstaan uit een smeltkroes van elektronische muziek.

Amsterdam Soul Weekender markeert ook het 35 jarig jubileum van KC the Funkaholic, die zal optreden tijdens de Amsterdam Soul Weekender nacht en op zondag 3 februari tijdens Clubbing Forever, waar je 12 uur lang kunt dansen. Op maandag 4 februari presenteert Summer Dance Forever een intieme clubavond in de kelder van Paradiso met dj John Agesilas.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Theo Parrish
  • Sadar Bahar
  • KC the Funkaholic

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma