Programma
Alogte Oho LR

Alogte Oho & His Sounds of Joy

Alogte Oho & His Sounds of Joy

vrijdag 19 mei 2023

vrijdag 19 mei 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2023. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Alogte Oho wordt gezien als een van de belangrijkste nieuwe stemmen van de Ghanese gospel. Zijn debuutalbum kwam in 2007 uit, maar met de release van zijn derde album in 2012 brak hij definitief door in zijn thuisland. Een jaar later werd hij ontdekt door de labeloprichter van Philophon Records, die tijdens een bezoek aan Ghana de single ‘Mam Yinne Wa’ hoorde en op slag geïntrigeerd was door Alogte Oho’s stemgeluid. De twee spraken af, gingen de studio in met de zangeressen van Sounds of Joy en daarna was het alleen een kwestie van tijd voordat zijn stem wereldwijd gehoord zou worden. Na het uitkomen van diverse singles verscheen in 2019 zijn eerste internationale release met de passende titel ‘Mam Yinne Wa’. Helaas moest zijn geplande concert in 2020 in Amsterdam worden geannuleerd vanwege corona. Extra blij zij we dat het gezelschap in 2023 wél Tolhuistuin aandoet.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Alogte Oho and his Sounds of Joy
Alogte Oho & His Sounds of Joy - Mam Yinne Wa

Alogte Oho & His Sounds of Joy

Mam Yinne Wa

Ticket to the Tropics-pas 2023

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen. 

Hoe werkt het?
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2023. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas
De pas is geldig vanaf 1 januari 2023 t/m 31 december 2023. Let wel op: de pas van 2020/2021 is vanwege corona verlengd en het komende jaar ook geldig voor alle concerten die oorspronkelijk zouden plaatsvinden in 2020/2021 en zijn verplaatst naar 2023. Kijk goed op onze website welke pas geldig is voor het concert wat je wil bezoeken.

Het concert van Alogte Oho & His Sounds of Joy is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2023.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma