Programma
Allison Russell Press Photo Photo Credit Marc Baptiste General Use1 1

Allison Russell

Allison Russell

donderdag 20 januari 2022

donderdag 20 januari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Allison Russell op 20 januari is afgelast. Het volledige statement van de artiest vind je onderaan dit bericht. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Artist statement:
"
Due to continuing concerns with covid and international traveling, Allison Russell has had to cancel several dates on her upcoming January tour. She plans to return later in 2022."

Allison Russell is bekend van haar muzikale groep Po' Girl en als helft van het duo Birds Of Chicago. Met die samenwerkingen heeft de Canadese muzikante aangetoond dat ze binnen de Amerikaanse rootsmuziek alle kanten op kan. Onlangs voegde ze daar haar solodebuut 'Outside Child' aan toe. Bijgestaan door een ervaren producer en getalenteerde muzikanten uit Nashville, beweegt Allison Russell zich gemakkelijk tussen jazz, soul, folk, country en blues. In muzikaal en productioneel opzicht maakt het album indruk, maar het is vooral de stem van de Canadese muzikante die de show steelt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Allison Russell
Hqdefault 210921 104321

Allison Russell

Nightflyer

Hqdefault 210921 104421

Allison Russell

4th Day Prayer

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma