Programma
Alison Moyet cropped LR

Alison Moyet

maandag 7 april 2025

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 47,90

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Alison Moyet viert in 2025 haar veertigjarig jubileum als soloartiest met een concert in Paradiso. De veelzijdige Engelse zangeres begon als punker en brak vervolgens aan het begin van de jaren tachtig door als lid van synthpopduo Yazoo, de band die ze vormde met ex Depeche Mode-lid Vince Clarke. Nadat het duo in 1983 uit elkaar ging wist ze grote successen te behalen als soloartiest. Haar eigen werk omvat een breed scala aan stijlen, variërend van pop en rock tot jazz en blues. Ze bracht onder haar eigen naam maar liefst negen studioalbums uit, won drie BRIT-awards en werd genomineerd voor een Grammy. In Nederland scoorde ze grote hits met 'All Cried Out' en 'That Ole Devil Called Love'. Ook anno nu zit Alison Moyet niet stil: zo studeerde ze onlangs nog cum laude af aan de Universiteit van Brighton. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Alison Moyet
Alison Moyet

Alison Moyet

All Cried Out

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma