Programma
Alfa Mist site

Alfa Mist

Alfa Mist

dinsdag 18 januari 2022

dinsdag 18 januari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Alfa Mist in Paradiso is vanwege de coronamaatregelen afgelast. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Na het ontdekken van jazz via samples in hiphop is deze autodidactische pianist en parttime rapper verder gegaan in het ontwikkelen van een eigen stijl. In zijn nummers vermengt hij melancholische jazzharmonie met alternatieve hiphop en soul. Zijn eerste album ‘Nocturne’ met onder andere Tom Misch en Jordan Rakei werd al goed ontvangen, evenals opvolger ‘Antiphon’ dat begin 2017 uitgebracht werd. In zijn laatste album 'Bring Backs' gaat Alfa een nieuwe uitdaging aan, de nummers op het nieuwe album zijn verbonden door een gedicht van Hilary Thomas, dat gaat over de realiteit van het bouwen van gemeenschap. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Alfa Mist
Op 18 januari 2022 geeft Alfa Mist een concert in de Grote Zaal van Paradiso

Alfa Mist

Organic Rust

Op 18 januari 2022 geeft Alfa Mist een concert in de Grote Zaal van Paradiso

Alfa Mist

Organic Rust - live

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma