Programma
Alcets web

Alcest

Wednesday 4 December

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Hoofdprogramma: 18:30

Ticket € 34,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

ALCEST werd in 2000 opgericht door songwriter en multi-instrumentalist Neige en in 2009 versterkt door drummer Winterhalter. De Franse band wordt gezien als een van de pioniers binnen de post-black metal en het blackgaze-subgenre.

ALCEST onderzocht de afgelopen jaren de conceptuele randen van hun project: met vierde album 'Shelter' (2014) bewoog de band weg van metal om een dreampopgeluid te onderzoeken, terwijl opvolger 'Kodama' (2016) terugkeert naar hun vroegere werk. 'Spiritual Instinct' uit 2019 combineert de lichtere en donkere elementen van de band.

In juni 2024 verschijnt hun nieuwste album, dat de band op 4 december in Paradiso tijdens hun enige Nederlandse show ten gehore brengt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Alcest
ALCEST

ALCEST

Sapphire

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma