Programma
Alan walker 980x550

Alan Walker + Julie Bergan

Alan Walker + Julie Bergan

donderdag 6 december 2018

donderdag 6 december 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht.

Alan Walker brak eind 2015 door met zijn nummer 'Faded', dat wereldwijd een hit werd. De Noors-Britse producer voelde zich vanaf zijn elfde al sterk aangetrokken tot programmeren, grafisch vormgeven en muziek produceren op zijn computer. Zijn kleurrijke manier van denken is dan ook goed terug te horen in de progressive house die hij maakt. In 2017 ging hij meerdere samenwerkingen aan met oa. Gavin James en Noah Cyrus. Alan Walker kan daarnaast rekenen op veel steun van bevriende producers, want zijn nummers worden gretig door hen geremixt. Vorig jaar trad hij op in een uitverkochte grote zaal tijdens het Amsterdam Dance Event en ook dit jaar komt hij met een hoop nieuw materiaal naar Amsterdam. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Alan Walker
  • Julie Bergan
Alan Walker brak eind 2015 door met zijn nummer 'Faded', dat wereldwijd een hit werd. De Noors-Britse producer voelde zich vanaf zijn elfde al sterk aangetrokken tot programmeren, grafisch vormgeven en muziek produceren op zijn computer. Zijn kleurrijke manier van denken is dan ook goed terug te horen in de progressive house die hij maakt. Onlangs bracht Alan Walker het nummer 'Tired' uit in samenwerking met Gavin James die de vocalen voor zijn rekening neemt. In 2017 ging hij meerdere samenwerkingen aan met oa. Gavin James en Noah Cyrus. Alan Walker kan daarnaast rekenen op veel steun van bevriende producers, want zijn nummers worden gretig door hen geremixt. Vorig jaar trad hij op in een uitverkochte grote zaal tijdens het Amsterdam Dance Event en ook dit jaar komt hij met een hoop nieuw materiaal naar Amsterdam.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma