Programma
04 Afterpartees Press

Afterpartees

Afterpartees

vrijdag 16 februari 2018

vrijdag 16 februari 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Afterpartees, bestaande uit vijf jongens uit Horst, Limburg, wist de afgelopen jaren menig podium in Nederland en omliggende landen onveilig te maken. Ze trapte de tour rond debuutalbum ‘Glitter Lizard’ af met een optreden op Noorderslag in 2015, welke meteen uitgeroepen werd tot het beste optreden van het festival. De rest is geschiedenis, want het powerpopvijftal won menig zieltje tijdens optredens van hun clubtours en op onder meer Lowlands, Zwarte Cross, Pinkpop en een grootse supporttour met Duitse electropunkband Kraftklub.

Nu is het tijd voor plaat nummer twee, ‘Life Is Easy’, welke in Bitterzoet wordt gepresenteerd. Een album geschreven in de traditie van energieke rock ‘n roll en de eeuwige liefde voor puntige popliedjes. Tussen de mooie melodieën en gruizige gitaarriffs wordt gedicht over dingen die de mens met een gemiddelde hoeveelheid problemen aangaat: geld en meisjes, hoe vreemd het is om een naam te hebben en de onontkoombare dood aan de hand van of de bom, of de triestigheid van ouder worden of ‘s ochtends simpelweg vergeten op te staan. Dat dit alles live vol overgave gespeeld gaat worden, daar kunnen we Niek Nellen & co op vertrouwen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Afterpartees
Maxresdefault 27 171114 170652

Life Is Easy

Maxresdefault 28 171114 170929

Red Bull

Maxresdefault 29 171114 171228

Power Animal

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma