Programma
Adi Oasis photo 1 by Clément Dezelus mb

Adi Oasis

woensdag 24 juli

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

De Frans Caribische artiest en producer Adi Oasis heeft in 2023 haar meest recente album, ‘Lotus Glow’, uitgebracht. Het is haar meest persoonlijke en politieke werk tot nu toe, waarin ze haar reis als zwarte vrouwelijke immigrant in Amerika verkent. Adi's indrukwekkende zang en funky bas zijn kenmerkend voor het album, dat samenwerkingen bevat met artiesten als KIRBY, Leven Kali en Jamila Woods.

Sinds ze solo is gegaan in 2018, heeft Adi veel lof gekregen van critici en een bloeiende fanbase opgebouwd. Ook heeft ze mogen samenwerken met artiesten als Lenny Kravitz, Masego, Anderson .Paak, Thundercat, Gilles Peterson en Yasiin Bey.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Adi Oasis
Adi Oasis

Adi Oasis

Multiply/Do Me, Baby (Prince Cover)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma