Programma
Actionbronson

Action Bronson & The Alchemist + Lord Apex

Action Bronson & The Alchemist + Lord Apex

woensdag 25 mei 2022

woensdag 25 mei 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Arian Asllani, ook wel Action Bronson, is een Amerikaanse rapper, televisiester, auteur en talk show host. Hij staat bekend om zijn gedetailleerde, humoristische woordspelingen met veel referenties naar eten. Niet al te gek, aangezien Bronson ooit een gerespecteerde gourmet chef in New York was. Na een ongeluk in de keuken verlegde hij zijn focus echter compleet naar zijn muziek carrière. 

Van de ene keuken naar de andere bracht hij zo in 2011 volledig zelfstandig zijn debuutalbum 'Dr. Lecter' uit. Elf jaar later heeft hij 14 projecten op zijn naam staan, waaronder de mixtape 'Rare Chandeliers': een project samen met The Alchemist, de legendarische rapper en producer waarmee hij op 25 mei in Paradiso zal staan. 

Support: Lord Apex

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Action Bronson
  • Lord Apex
Hqdefault 220411 101209

Action Bronson

SubZero

Hqdefault 220328 181619

Action Bronson

Latin Grammys

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma