Programma
Dotan tour 1

7 Layers Sessions

7 Layers Sessions

dinsdag 27 maart 2018

dinsdag 27 maart 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:45

Na meerdere uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions, de avond waarop Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert, terug in Bitterzoet. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten. "De eerste 7 Layers avond ooit vond inmiddels twee jaar geleden plaats in Bitterzoet en dat was voor mij meteen het teken dat ik hiermee door moest gaan. Hierna volgden meerdere magische avonden waar artiesten voor het eerste in Nederland te horen waren. Ik ben zo trots en dankbaar dat het iedere keer uitverkoopt zonder dat men weet wie er daadwerkelijk komt optreden. Ik durf met zekerheid te zeggen dat we 2018 aftrappen met drie zeer diverse, maar vooral bijzondere artiesten. En dat allemaal in mijn favoriete stad Amsterdam," aldus Dotan.

De pas 18-jarige Billie Marten uit Londen wordt nu al gezien als het talent van de toekomst. Ze maakte haar Nederlandse debuut tijdens het 7 Layers festival en zal nu voor het eerst een echte tour doen met 7 Layers. Met haar fluwelen engelenstem zingt zij over de meest diepe onderwerpen en doet ze je vergeten dat zij zo jong is. Dotan heeft haar al een tijd op zijn netvlies staan en vindt het vooral tijd dat meer mensen haar gaan leren kennen. Hij kan dan ook niet wachten om haar aan je voor te stellen. 

De tweede naam voor de 7 Layers tour in maart is: Billy Lockett. De Engelse singer-songwriter is al een tijdje bezig in de luwte, maar 2018 lijkt de grote doorbraak te gaan worden voor hem. Zijn muziek is hartverscheurend en rauw en bleef dus ook Dotan niet onopgemerkt. Na het opnemen van een 7 Layers sessie voor het online platform, besloot Dotan hem ook uit te nodigen voor de tour. Dit wordt zijn debuut in Nederland en hij kan dan ook niet wachten om liedjes van zijn aankomende debuutalbum voor jullie te spelen!

De derde en tevens laatste artiest voor de 7 Layers tour is niemand minder dan Alex Vargas. De Deense singer-songwriter staat bekend om zijn sensationele stemgeluid en kende zijn doorbraak in Nederland toen Dotan hem meenam naar DWDD om hem aan een groter publiek voor te stellen. Hij stond eerder al twee keer op het 7 Layers festival en is dan ook voor velen geen onbekende meer. Alex werkte de afgelopen tijd veel aan nieuw materiaal en wil dit dan ook heel graag in deze bijzondere setting laten horen aan het 7 Layers publiek. 

Dit kan niet anders dan een magische avond worden met Billie Marten, Billy Lockett en Alex Vargas!

Bekijk evenement op Facebook
Maxresdefault 16 180227 155406

Billie Marten - 'Live'

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma