Programma
Pink floyd dark side of the moon wallpaper 2

50 Jaar Pink Floyd

50 Jaar Pink Floyd

maandag 30 juli 2018

maandag 30 juli 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 01:00, Hoofdprogramma: 20:30

In het kader van ons 50-jarig jubileum zal er op maandag 30 juli een avond in het teken staan van deze bijzondere band. Het is tevens één van de eerste bands die in Paradiso optrad in 1968. Tijdens 50 Jaar Pink Floyd hoor je psychedelische muziek en worden er verbazingwekkende projecties vertoond.

Ummagumma speelt de muziek van Pink Floyd uit de periode 1967 t/m 1972. De onnavolgbare nummers van Syd Barett (de eerste singles en de LP ‘The Piper at the Gates of Dawn’) worden afgewisseld met langere psychedelische stukken en klankimprovisaties uit de periode 1968 t/m 1970.

Wonderland Lichtshow ontstond in 1967 en was een project van kunstenaars Frans Room en Peter van Wijngaarden. Hun authentieke psychedelische dia- en vloeistofprojecties waren in binnen- en buitenland te zien waaronder op het eerste Flight to Lowlands Paradise festival in 1967.

The Titanium White is een jonge, psychedelische rockband uit Noord-Holland. De drie muzikanten spelen naast gitaar en drums ook op authentieke analoge orgels en toetsenborden. Dit jaar verscheen hun vinyl LP ‘Psychedelic Stranger’ die werd gemasterd in de wereldberoemde Abbey Road Studio in Londen.

Meer info & tickets via http://paradi.so/50JaarPinkFlo...

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma