Programma
Nieuwsoverzicht

Keenan Mundane brengt exclusieve single uit in samenwerking met Paradiso Vinyl Club

28 mei, 2024

Keenan Mundane 1 2023 Fenna Jensma

Paradiso Vinyl Club brengt een exclusieve single uit van producer en artiest Keenan Mundane op 13 juli en speelt in de bovenzaal van Paradiso op 8 november 2024.

Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso dat zes keer per jaar een exclusieve single uitbrengt van opkomende Nederlandse artiesten, brengt in juli een exclusieve single uit van Keenan Mundane. De single zal worden verstuurd naar leden van Paradiso Vinyl Club en exclusief verkrijgbaar zijn tijdens de releaseshow op 8 november.

Ruige hiphopbeats doordrenkt met lo-fi instrumentals en onthullende teksten. Keenan Mundane vertelt je zijn verhaal met niets meer dan een microfoon en een sampler. De artiest produceert al zijn nummers helemaal zelf, van beats tot teksten, en gooide afgelopen jaar al hoge ogen bij de Popronde, in het voorprogramma van Danny Brown en op vele podia in zowel het binnen- als buitenland. Met nog maar net een nieuwe EP op zak kondigen we alweer een nieuwe release aan, welke deze zomer op Paradiso Vinyl Club uit komt. De single bevat drie nog niet eerder uitgebrachte nummers en de release ervan wordt gevierd met een releaseshow in Paradiso op 8 november.

JOLLY ROGER (PVC058)

De single zal in oplage van 950 stuks worden gedrukt op exclusief turquoise vinyl. Op de single staan drie tracks. 

Tracklist:
A1: JOLLY ROGER
A2: T. BURBANK
B: JIMMY BROOKS

FAJ KM final artwork PVC

Releaseshow

De singlerelease zal ook in Paradiso worden gevierd met een concert in de bovenzaal op 8 november. Tickets voor deze show zijn direct in de voorverkoop gegaan. Leden van Paradiso Vinyl Club hebben de mogelijkheid de releaseshow gratis met een gast te bezoeken. Meer informatie hierover is te vinden via de kanalen van Paradiso Vinyl Club.

Word lid van Paradiso Vinyl Club

Nog geen Paradiso Vinyl Club lidmaatschap? Word nu voor 7,50 euro per maand lid en ontvang al onze releases en extra’s thuis en maak kans op concertkaarten voor de releaseshows. Daarnaast steun je opkomende Nederlandse artiesten en ontdek je veel nieuwe muziek. Eerder brachten artiesten als WIES, Marathon, Bnnyhunna, YIN YIN, My Baby en Bob Uit Zuid een single uit op Paradiso Vinyl Club voor ze doorbraken bij groot publiek. 

Keenan Mundane op Spotify