Programma
Nieuwsoverzicht

Jordan Rakei op 18, 19 en 20 september naar Paradiso

26 januari, 2024

Jordan rakei web

Jordan Rakei geeft op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 september 2024 een concert in de Grote Zaal van Paradiso. 

Het concert op vrijdag 20 september was binnen één dag uitverkocht. De show op 19 september is ook bijna uitverkocht, de laatste kaarten zijn nu te koop. Goed nieuws, op woensdag 18 september komt de Nieuw-Zeelandse artiest namelijk voor nóg een show naar Paradiso.

De Nieuw Zeelandse singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer Jordan Rakei maakt een eigenzinnige mix van alternatieve pop, triphop en jazz. Hij brak door in 2013 met debuutalbum 'Franklin's Room' en viel destijds meteen op door zijn zijdezachte stem die hij in zijn nummers afwisselt met verrassende ritmes en gelaagde soul-, r&b- en jazz composities. In 2017 bracht hij zijn album 'Wallflower' uit, stond daarna op festivals als Lowlands en Pukkelpop en maakte samen Loyle Carner het nummer 'Ottolenghi'. Dit jaar komt zijn vijfde album genaamd 'The Loop' uit en in het najaar zie je hem driemaal in Paradiso.

Jordan Rakei
Woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 september 2024
Paradiso Amsterdam
Deuren open: 19:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Tickets zijn verkrijgbaar voor €28,- (inclusief servicekosten, exclusief Paradiso lidmaatschap).

Flowers

Flowers

Jordan Rakei

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.