Programma
Nieuwsoverzicht

Zonnige beats van the Jillionaire

17 mei, 2017

Jillionaire31600

In Nederland mag carnaval gepaard gaan met hoempa-pa muziek en flauwe teksten, in Trinidad Tobago gaat het er heel anders aan toe. Hun Carnival Festival vond 27 en 28 februari plaats en staat bekend als het gezelligste festival in de Caribbean. De felle kleuren, brassbands, dansende mensen en de meest prachtige kostuums maken dit één van de bijzonderste straatfeesten van de wereld.

Speciaal voor deze gelegenheid maakte de Caribische producer The Jillionaire een swingende Soca Mix. The Jillionaire, die deel uitmaakt van de groep Major Lazer, releaste onlangs nog zijn nieuwe single ‘Sunrise’. Nu greep hij het feestelijke Carnival aan om een 20-minuten durende mix te maken waarin hij alles uit de kast haalt. Hij toont zijn veelzijdigheid in allerlei verschillende stijlen en tempo’s en vormt die tot een vrolijk geheel. Hoewel de mix razendsnel begint, komen er later wat meer sensuele beats voorbij. Een van die gladde platen is zijn remix van Machel Montano’s ‘Fast Wine’, die in januari uitkwam.

De compilatie, bestaande uit meer dan tien van zijn favoriete tracks, bevat onder andere hits van soca koning Machel Montano en nieuwkomer Uncle Ellis. En hoewel carnaval al achter ons ligt, zijn deze zonnige beats perfect om de lente in te luiden. Happy spring!

The Jillionaire Soca Mix tracklist:
1. Uncle Ellis – I Doh Mind
2. Lavaman – Cuckus Bag
3. Mya – Ray Tay Tay
4. Iwer George – Take Ah Bathe
5. Machel Montano – Your Time Now
6. Machel Montano – Beat It
7. Calypso Rose – Leave Me Alone (Kubiyashi Remix feat Manu Chao & Machel Montano)
8. Machel Montano – Fast Wine (Jillionaire Remix)
9. Voice x Bad Royale – Get Away
10. Voice – Far From Finished
11. Kes The Band – Wine Up (Doc & Jes Remix)

Door Fleur Reuser